kaj je seo

Kaj je SEO?

SEO pomeni »optimizacija spletnih strani za iskalnike«. To je proces pridobivanja prometa iz »prostih«, »organskih«, »uredniških« ali »naravnih« rezultatov iskanja na iskalnikih. Vsi glavni iskalniki, kot so Google , Bing  in  Yahoo,  imajo primarne rezultate iskanja, kjer so spletne strani in druga vsebina, kot so videoposnetki ali lokalni oglasi, prikazani in razvrščeni glede na to, kar iskalnik meni, da so najbolj relevantni za uporabnike. Plačilo ni vključeno, kot pri plačanih oglasih za iskanje .

Iskalnik je delal s  Common Craftom  za izdelavo videa, in imajo veliko več odličnih razlagalnikov videoposnetkov, kot je ta v  skupni video knjižnici Craft , zato preverite kaj je SEO.

Več SEO svetovanje za začetnike

Za bolj osnovne, vendar tudi poglobljene nasvete, vam lahko naš  periodični sistem dejavnikov uspeha , predstavljen spodaj, predstavi vse ključne pojme, ki jih morate poznati:
Periodni sistem SEO
Za ogled večje različice lahko kliknete tabelo. Kopijo lahko  prenesete  in natisnete za lažje iskanje!

Iskalnik Land Guide za SEO

Kot spremljevalec tabele vodnik po iskalnikih za SEO podrobneje razloži dejavnike razvrščanja, in sicer v priročniku, ki ponuja nasvete in nasvete za njihovo izvajanje.

Več SEO vodnikov in knjig

Še en odličen vodnik je Googlov »Search Engine Optimization Starter Guide«. To je brezplačen prenos PDF, ki zajema osnovne nasvete, ki jih Google zagotavlja svojim zaposlenim o tem, kako jih uvrstiti na seznam. Tudi dobro vredno preveriti je Moz’s “Začetnik’s Guide za SEO,” ki ga boste našli tukaj , in SEO uspeh piramida iz Small Business Search Marketing.

Dnevne SEO novice in strokovni SEO nasveti

Poleg dnevnih novic iz našega uredniškega osebja, Search Engine Land objavlja dnevne članke strokovnih sodelavcev, ki pokrivajo vprašanja SEO predvsem iz perspektive v-rovov. Brskanje po SEO Channel za najnovejše novice SEO novice in strokovne stolpce, ali se prijavite za prejemanje vseh naših SEO povezanih vsebin prek e-pošte .

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja