Hibridne toplotne črpalke Kaj in kako

hibridna toplotna črpalka združuje kondenzacijski kotel za toplotno črpalko in plin, da optimizira energijsko učinkovitost neodvisno od zunanjih temperatur.

Idealna kombinacija

Naša hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma združuje obnovljivo tehnologijo toplotne črpalke  zrak / voda  s plinskim kondenzacijskim kotlom, da bi zagotovila največjo učinkovitost. Pametno programiranje pomaga  prihraniti do 35% več energije  kot običajni kondenzacijski kotel s samodejnim določanjem najbolj ekonomične in energetsko najučinkovitejše kombinacije na podlagi cen energije, zunanjih temperatur in toplotne zmogljivosti v zaprtih prostorih.

 Podprta z obnovljivimi viri energije

Podprta z obnovljivimi viri energije

Naša hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma s črpanjem energije iz zraka uporablja  optimalno kombinacijo obnovljive in tradicionalne energije  za ogrevanje in oskrbo vašega doma s toplo vodo. Pri delu v načinu toplotne črpalke sistem poganja obnovljiva energija, ki se pridobiva iz zraka in lahko doseže do  A ++ energijsko učinkovitost .

Patentirana kondenzacijska tehnologija za ogrevanje in toplo vodo

Hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma, zasnovana z našim  edinstvenim dvojnim toplotnim izmenjevalnikom , uporablja  kondenzacijsko tehnologijo  za proizvodnjo ogrevanja in ogrevanja sanitarne vode za  10 do 15% učinkoviteje  od običajnih kondenzacijskih kotlov na plin.

 Patentirana kondenzacijska tehnologija za ogrevanje in toplo vodo

Enostavna in cenovno ugodna namestitev

Hibridne toplotne črpalke so  idealne za obnove  in  zamenjavo starih kotlov . Kompaktna zasnova hibridne toplotne črpalke Daikin Altherma   zahteva minimalen prostor za namestitev in se brezhibno združuje z vašimi  obstoječimi cevovodi in radiatorji.  Tako lahko uživate v energijski učinkovitosti toplotne črpalke, ne da bi morali zamenjati celoten sistem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja